Услуги

Културни събития

В концепцията на “Никотеа – склад за култура” е заложено организирането на изложби, концерти, литературни представяния и всички други аспекти на културния живот на гр. Варна

Корпоративни събития

Залите на “Никотеа – склад за култура” са идеалния избор за провеждане на Вашите фирмени конференции, презентации, обучения, след които гостите Ви ще останат истински доволни

Коктейли

Със стилната си визия и дискретното съчетание между история и съвременност “Никотеа – склад за култура” е перфектното място, на което можете да поканете гостите си на изискан коктейл от личен или служебен характер

Нашите зали

Конферентната зала

С площ от 180 кв.м. тази зала е подходяща за организиране на широк спектър културни събития, концерти, изложби, конференции, презентации, обучения, коктейли от корпоративен и личен характер. Разполага със съвременна конферентна и озвучителна техника, както и необходимото обзавеждане за всеки повод.

Коктейлна зала

С площ от 120 кв.м. Коктейлната зала може да се използва, както за коктейлни цели, така и под формата на конферентна зала. Функционира като самостоятелна зала за наемане, но също така и е място, работещо в симбиоза със събитията, провеждани в Конферентната ни зала.

Допълнителни услуги, които предлагаме

Организиране на събития

Ще направим цялостна организация на Вашето събитие, за да можете да се фокусирате изцяло върху Вашите приоритети.

Кетъринг

Богато меню от апетитни ястия и напитки, както и екип от опитни бармани и сервитьори ще направят събитието ви незабравимо.

Декорация

В зависимост от естеството на събитието Ви предлагаме разнообразни решения за дизайн на пространствата и подходяща декорация.

Забавления

Наши партньори са най-добрите музиканти и артисти във Варна и България, а с тяхното присъствие събитието Ви ще бъде уникално по рода си.

Цветя

Изкуството на флористиката ще даде изисканост и празничност на събитието Ви, която вечно ще помните.

Отразяване

Правилното позициониране на Вашето събитие в медии и интернет пространството е начинът да популяризирате своя бизнес или да създадете искания от Вас имидж.

Нуждаете се от зала под наем или цялостна организация на Вашето събитие?

Изпратете ни запитване